Ruukki ostaa kattolistojen sopimusvalmistaja Vimpelin Listapalvelun

vimp_ruukki
Ruukki Construction on ostanut teräslistoja valmistavan Vimpelin Listapalvelu -yhtiön (Vilpa) osake-enemmistön, 60 prosenttia. Teräsohutlevystä kattolistoja mittatilauksesta valmistavan Vilpa työllistää seitsemän henkilöä. Kauppa vahvistaa Ruukin kattoliiketoiminnan strategiaa ja yhtiön kykyä toimittaa kokonaisia kattopaketteja asiakkailleen Suomessa.

Ruukki tarjoaa asiakkailleen kokonaisia kattoratkaisuja, joihin kuuluvat vesikatteiden lisäksi kaikki katossa tarvittavat osat, kuten sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet ja listat. Mittatilaustyönä teräksestä katto- ja julkisivulistoja valmistava Vilpa on jo aiemmin toiminut Ruukin sopimusvalmistajana ja sen toimitilat sijaitsevat Ruukin Vimpelin-tehtaan naapurissa.

–Tämä yritysosto tukee kasvustrategiaamme vahvistamalla kattokokonaisuuksiemme myyntiä. Tutusta ja osaavasta kumppanista tulee osa Ruukkia, mikä tehostaa listatuotevalikoimamme ja siihen liittyvien palveluiden kehittämistä sekä parantaa asiakaspalveluamme entisestään, sanoo Jorma Korhonen, Ruukin Suomen Kattoliiketoiminnasta vastaava johtaja.

Ruukki valmistaa Vimpelissä teräkseen perustuvia kattotuotteita pääasiassa suomalaisille rakentamisen asiakkaille. Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva tehdas työllistää noin 90 henkilöä. Ruukin muut Suomen tehtaat sijaitsevat Alajärvellä ja Kauhavalla.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.