Evijärvellä yrittäjät voivat kutsua kuntaa ja asiantuntijoita kylään

Evijärvi Yrittäjät
Kunnan ja yrittäjien välinen yhteistyö on tärkeää.
Evijärvi Yrittäjät
Kunnan ja yrittäjien välinen yhteistyö on tärkeää.
PERJANTAINA 2. syyskuuta Evijärven Mäntyhovissa järjestetty kahvitilaisuus keräsi paikalle yrittäjiä ja kunnan toimijoita kuulumisia vaihtamaan.

Samaan aikaan sattui myös Jämsässä järjestettävät FinnMETKO -messut, Suomen suurin raskaskonealan myyntinäyttely, jonne osa yrittäjistä oli lähtenyt jo edellisenä päivänä. 

– Täällä on messuista johtuen selvästi vähemmän väkeä kuin yleensä, kun täältä on linja-autolastillinen yrittäjiä lähtenyt messuille. Hienosti he ovat kuitenkin järjestäneet kalustoa myös lauantaille, jolloin on Evijärvi tuottaa -tapahtuma ja järjestömarkkinat, kiitteli Evijärven kunnan kehittäjäkoordinaattori Sanna Syrjälä.  

Lyhyen puheenvuon tilaisuudessa antoi myös kunnanjohtaja Mikko Huhtala. Hän kertoi kunnan vierailleen yrityksissä eri kokoonpanoilla ja muistutti yrittäjiä, että heitä voi kutsua käymään yrityksissä, sellaisella kokoonpanolla kuin yrittäjälle itselleen on hyödyllisintä.  

– Mahdollista on pyytää mukaan asiantuntija-apua myös esimerkiksi TE-keskuksesta. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, olemme käytettävissä, kertoo Huhtala. 

Mainos

EVIJÄRVEN yrittäjien puheenjohtaja Karoliina Sulkakoski kertoi, että sähkön hinnat ja YEL -asiat puhuttavat myös yrittäjiä. Yrittäjiltä tullut viesti kertoo, että he haluavat vaikuttaa lainsäädäntöön niin, että se ottaisi paremmin huomioon erilaiset yritykset. Kaikesta meneillään olevasta maailman myllerryksestä huolimatta Evijärvellä järjestetään aktiivisesti tapahtumia. 

– Syksyllä on tulossa vielä hämärät kaupat, sekä joulun ajan tapahtumat, muistuttaa Sulkakoski.  

POP Pankki oli paikalla kertomassa kattavista palveluistaan yrittäjille. Toimitusjohtaja Antti Haapoja ja palvelupäällikkö Minna Myllymäki muistuttivat eri rahoituskanavien ja sijoituspalveluiden olemassa olosta. He kertoivat ymmärtävänsä, millaiselta viidakolta se saattaa yrittäjästä tuntua. 

– Näitä katsotaan aina tapauskohtaisesti. Autamme mielellämme ja kuuntelemme mitä yrittäjä haluaa. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.