Evijärven hallintojohtajan valinta etenee

EVIJÄRVEN hallintojohtajan viran hakuaikaa päätettiin aiemmin keväällä jatkaa.

Virkaa olivat silloin hakeneet Mari-Liisa Haka, Ville Kilpiä, Terhi Kultalahti, Anssi Lahnalampi, Juha-Matti Lamminheimo, Rauno Maaninka, Elina Rantalahti, Antti Ritvonen ja Perttu Sonninen. Heistä haastateltiin viikolla 22 Kultalahti, Lahnalampi, Maaninka ja Sonninen.

Haastattelujen jälkeen Kultalahti ja Sonninen ovat ilmoittaneet peruuttavansa hakemuksensa.

Pidennettyä hakuaikaa oli 7.8. asti. Virkaan saatiin sinä aikana edellisten lisäksi yhdeksän uutta hakijaa. 29.8. kokoustanut kunnanhallitus kutsui haastatteluun Jussi-Pekka Ahosen, Elina Sillanpään ja Susanna Tuikan. Myös aiemmin virkaa hakeneet henkilöt huomioidaan valinnassa.

Haastattelutyöryhmä esittää kunnanhallitukselle ehdotuksensa valittavasta henkilöstä 12.9. pidettävässä kokouksessa.

KUNNANHALLITUS päätti myös yksimielisesti tehdä luvattomasta kunnan omistaman maa-aineksen ottamisesta tutkintapyynnön poliisiviranomaiselle.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.