Mäenpäälle nuorten maaotteluvoitto

Janna-Juulia Mäenpää otti voiton lauantaina Olympiastadionilla käydyssä Suomi-Ruotsi -maaottelun tyttöjen seiväshypyssä.
Janna-Juulia Mäenpää otti voiton lauantaina Olympiastadionilla käydyssä Suomi-Ruotsi -maaottelun tyttöjen seiväshypyssä.
Vimpeliläinen Janna-Juulia Mäenpää pääsi maistamaan viikonloppuna järviseutulaisittain harvinaista herkkua, maaotteluvoittoa.

VIIKONLOPPUNA kilpailtiin yleisurheilun legendaarinen Ruotsi-ottelu uudistuneella Helsingin Olympiastadionilla syksyisen koleassa säässä. Lappajärven Veikkojen Janna-Juulia Mäenpää oli valittu edustamaan Suomea nuorten alle 18-vuotiaiden maaotteluun. Mäenpää voitti puhtaan hyppysarjansa ansiosta Ruotsi-ottelun N17-sarjan seipään tuloksella 366.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.