Jääkäriseminaari tänä lauantaina – tällä kertaa kasvotusten

PERINTEINEN jääkäriseminaari järjestetään kahden koronavuoden jälkeen taas normaalisti. Paikkana on Kortesjärven liikuntatalo, jonne kokoonnutaan tänä lauantaina 17.9. kello 13.

24. kerran pidettävä seminaari alkaa Härmänmaan musiikkiopiston puhallinorkesterin soitolla. Orkesteria johtaa Aku Rouhiainen. Avauspuheen pitää Kauhavan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Teemu Hakala. Myös jääkäripataljoona 27:n perinneyhdistyksen puheenjohtaja Vesa Valtonen tuo oman tervehdyksensä.

Sen jälkeen kuullaan luentoja. Dosentti Matti Lackman kertoo jääkärihistorian uusista tuulista, ja Harri Jernströmin aiheena on ”arkistojen kätköistä — jääkärien tarina Hauptzugführer Erik Jernströmin kertomana”. Vapaussotiemme perinneyhdistyksen puheenjohtaja Tapani Tikkala puhuu von Essenin perheen roolista jääkäriliikkeessä. Lopuksi on vielä paneelikeskustelu.

Seminaari on ilmainen, mutta halutessaan voi maksaa kahvimaksun.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.