Maahanmuuttajat täyttävät myyntipöydät lauantain MaaMu-myyjäisissä

12. MARRASKUUTA kello 12–15 Jamin Alajärven toimipisteessä (Hoiskontie 25) vietetään SPR:n ja JAMIn toteuttamia MaaMu-myyjäisiä. Lähialueen maahanmuuttajat laittavat pöydät täyteen kansainvälisiä leivonnaisia ja ruokia sekä käsitöitä. Myynnissä on esimerkiksi ukrainalaista borssikeittoa, jota voi myös ostaa mukaan. Samalla voi tutustua uusiin ihmisiin puolin ja toisin sekä viettää aikaa yhdessä. Tapahtumassa tehdään käteiskauppaa. 

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.