Superpesiksen talvimestaruuksista pelataan Alajärvellä – Halliturnaukset käynnistyvät helmikuussa

PESÄPALLON naisten ja miesten Halli-SM-turnaukset käynnistyvät helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Molemmissa joukkueet on jaettu neljään alkulohkoon, joista vain voittajat etenevät lopputurnaukseen. Alajärven Ankkurit sekä Vimpelin Veto pelaavat B-lohkossa, jonka ottelut käynnistyvät 4. helmikuuta Alajärvellä juuri järviseutulaisjoukkueiden välisellä kohtaamisella.

Naisten lopputurnaus pelataan Lapualla 11.-12.3.2023 ja miesten vastaava Joensuussa 18.-19.3.2023.

Miesten Halli-SM-otteluita nähdään Alajärvellä, Imatralla, Joensuussa, Kajaanissa, Kempeleessä, Seinäjoella ja Tampereella.

Lohko A pelataan Tampereella ja Imatralla. Lohkossa pelaavat Kouvolan Pallonlyöjät, Manse PP ja Hyvinkään Tahko). Lohko B:n ottelut pelataan Alajärven Pallohallissa ja Seinäjoki Areenassa (Vimpelin Veto, Alajärven Ankkurit, Seinäjoen JymyJussit ja Koskenkorvan Urheilijat. C-lohko pelataan Joensuun Mailan, Kiteen Pallon ja Imatran Pallo-Veikkojen kesken Joensuussa ja Imatralla. Lohko D:ssä pelaavat Sotkamon Jymy, Pattijoen Urheilijat ja Kempeleen Kiri, ottelut käydään Kajaanin Pallohallissa ja Ojan Rauta Areenassa Kempeleessä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.