Kolme jatkoon Kauhavan kaupunginjohtajakisassa

Kaupunginjohtajan valintaa valmisteleva työryhmä on haastatellut kaupunginjohtajaehdokkaat 16.11.2022 ja 17.11.2022. Työryhmä päätti kokouksessaan 17.11.2022, että kaupunginjohtajan valinnassa jatkoon menevät Henrik Kiviniemi (HM), kaupunginjohtaja, Pyhäjärvi, Pekka Määttänen (VTM), kunnanjohtaja, Hausjärvi sekä Vesa Rantala (HM), kunnanjohtaja, Taivassalo.

Valintaprosessi etenee siten, että kolme jatkoon menevää lähetetään soveltuvuusarviointiin. Lisäksi heidät tullaankutsumaan valtuustoryhmien kuultavaksi. Tavoitteena on, että kaupunginjohtajan valinta tehdään joulukuun 2022 valtuuston kokouksessa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.