Vimpelin liikuntahallin ja kuntosalin aukioloaikoja muutetaan 

LIIKUNTAHALLIN ja kuntosalin tiloissa on ollut viikonloppuisin häiriökäyttäytymistä nuorison toimesta. Luvaton liikehdintä on lisääntynyt ilmojen kylmetessä. Aukioloaikojen päätyttyä ja ovien mentyä lukkoon, ovat nuoret jääneet tiloihin.   

–Seurauksena on ollut kiinteistön sotkemista ja ilkivaltaakin. Lisäksi siinä on sellainenkin puoli, että mitä jos täällä jotain sattuu, pohtii vapaa-aikasihteeri Ari Takala.  

Häiriökäyttäytymiseen puututaan muuttamalla aukioloaikoja. Lisäksi tilataan järjestyksenvalvojia käymään viikonloppuisin liikuntahallilla sulkemisajan jälkeen. Liikuntahallin ja kuntosalin uudet aukioloajat astuvat voimaan heti joulukuussa. Uudet aukioloajat ovat ajalla 1.12.2022–28.2.2023 maanantaista sunnuntaihin kello 6.00–21.00. 

–Kulunvalvonnalla toteutettu sisäänpääsy päättyy tuntia ennen sulkemista, eli kello 20 jälkeen et enää pääse sisään. Valot ohjataan sammumaan kello 21.15, kertoo Takala. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.