Aningosta elinvoimajohtaja

ALAJÄRVEN kaupunginvaltuusto päätti kokouksessaan 28. marraskuuta valita kaupungin elinvoimajohtajaksi Jaakko Aningon.

Virkavalinta on ehdollinen ja vahvistetaan sen jälkeen, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Mainos

Valtuusto hyväksyi periaatesopimuksen Kraatterinjärven Geopark -yhdistyksen ja kaupungin välillä. Sen mukaan kaupunki sitoutuu pitämään huolta alueellaan olevista Geopark -kohteista sekä osallistumaan tulevien hankkeiden omarahoitusosuuteen erikseen sovittavasti, valtuuston myöntämien määrärahojen puitteissa. Alajärven kaupungissa kohteet ovat Alvar Aalto -keskus, Nelimarkka-museo, Valkealammen matkailukeskus sekä Kitron stadion ja muut kaupungin omistamat liikuntapaikat.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.