Lehtimäen uuden S-marketin rakentamisen aloitus epävarmaa

Ksentos Oy:n hallitus on päättänyt siirtää Lehtimäen uuden S-marketin rakentamisen aloitusta rahoitusneuvotteluiden ja urakoitsijavalintojen viivästymisen johdosta.

Tarkempi rakentamisen aloitusaika vahvistuu kun rahoitusneuvottelut ja LVIS-urakoitsijavalinnat saadaan päätökseen. Tavoitteena on, että rahoitus järjestyy ja rakentaminen voisi alkaa ensi kevään aikana.

Ksentos Oy pahoittelee asiaa S-marketin asiakkaille ja Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupalle. Eepee ehti jo alustavan aikataulun pohjalta keskeyttää polttonestemyynnin rakentamisen tieltä. Ksentos Oy pahoittelee myös tästä aiheutuvaa haittaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.