Kunnanhallitus hyväksyi Kyrönniemen kaavan 

LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 28.11.2022 Kyrönniemen kaavan ja esittää sen edelleen Lappajärven kunnanvaltuustolle hyväksyttäväksi.

Uusi kaavoitettava alue on pinta-alaltaan 20 hehtaaria. Suunnitelmassa on korttelit numerot 600-605, joilla yhteensä 18 tonttia. Rakennusoikeutta noilla tonteilla on yhteensä 6 200 neliömetriä.  

Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunnan talousarvion muutos hyväksyttiin ja esitetään edelleen valtuustolle. Muutoksen suuruus on 400 000 euroa (terveys-, ikäihmisten ja sosiaalipalvelut). Summa katetaan säästyneillä määrärahoilla ja talousarviolainalla. 

Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunnan tulosraportti 1.1.–30.9.2022 merkittiin tiedoksi ja edelleen valtuustolle. Toteutuma 1–9 /2022 on 10,8 miljoonaa euroa.  

Lappajärven kunnan talouskatsaus annettiin tiedoksi kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle. Talousarvio on laadittu 419 000 euroa ylijäämäiseksi. Tilanne 31.10.2022 on 751 000 euroa ylijäämää. Tulosta kuitenkin tulee heikentämään perusturvan esittämä 400 000 euron lisämääräraha.    

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.