Anne Matokangas jatkaa perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajana

Anne Matokangas Alajärveltä jatkaa yksimielisesti perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajana myös vuonna 2023.
Anne Matokangas Alajärveltä jatkaa yksimielisesti perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajana myös vuonna 2023.
Anne Matokangas Alajärveltä jatkaa yksimielisesti perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajana myös vuonna 2023.
Anne Matokangas Alajärveltä jatkaa yksimielisesti perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajana myös vuonna 2023.
Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin syyskokous pidettiin lauantaina Vaasassa.

Piirin syyskokouksessa alajärveläinen kaupunginvaltuutettu Anne Matokangas valittiin yksimielisesti johtamaan piiriä myös ensi kalenterivuodeksi.

Matokangas korosti puheessaan, että edessä on eduskuntavaaleista johtuen erittäin työntäyteinen ja haasteellinen vuosi niin puolueelle, piirille kuin aktiiveillekin.

–Olemme tehneet eduskuntavaalien eteen ahkerasti töitä jo keväästä alkaen ja jo nimetyt eduskuntavaaliehdokkaat yhdessä piirin aktiivien kanssa ovat ahkerasti kiertäneet toreja ja tapahtumia. Olen laittanut myös ilolla merkille, että piirin yhdistykset ovat aktivoituneet kiitettävästi ehdokkaiden tukemiseksi ja he ovat järjestäneet erilaisia tapahtumia ympäri piirin aluetta perussuomalaisen sanoman eteenpäinviemiseksi.

Matokangas on miettinyt myös tarkkaan eduskuntavaalien tavoitteita perussuomalaisten perspektiivistä.

–Meillä perussuomalaisilla on Vaasan vaalipiiristä kolme kansanedustajaa. Eiköhän me panna yhden paremmaksi.

Syyskokouksessa valittiin myös piirihallitus vuodelle 2023. 

Puheenjohtaja Anne Matokangas, jäsenet Alajärveltä Jari Hämeenniemi (varalla Jukka Kangastie), Alavudelta Yrjö Paukkunen (Petri Juurakko), Ilmajoelta Helena Rahkola (Marika Valkeala), Isojoelta Jorma Rantala (Tony Vaarainkorpi), Isostakyröstä Raili Varo (Arttu Heponeva), Karijoelta Rami Aalto (Petri Lähdesluoma), Kaskisista Lasse Lähdesluoma (Jukka Salo), Kauhajoelta Jaana Kuusisto (Mikko Raasakka), Kauhavalta Heikki Haukkala (Risto Mattila), Kristiinankaupungista Jari Salmela (Yvonne Ojaniemi), Kuortaneelta Tauno Lampinen (Seppo Palomäki), Kurikasta Matti Heinonen (Marko Yli-Nikkola), Laihialta Esa Kannelmaa (Piia Riiki), Lapualta Mikko Martikkala (Riitta Kangasluoma), Mustasaaresta Micael Westerholm (Jussi Lammi), Seinäjoelta Aki Rasku (Petri Lepistö), Teuvalta Ari Penttinen (Jyrki Rintaluoma), Vaasasta Ismo Takala (Lauri Karppi) ja Ähtäristä Juha Nortunen (Erja Gadd).

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.